VirkVel - i din krop
Holistisk massage

Grundig hel-kropsmassage


Igennem årene har jeg udviklet min egen massageteknik som altid er individuel og tager udgangspunkt i dit behov og i din krop. I det jeg bl.a. har en supplerings palette jeg kan anvende, selvfølgelig altid ifølge aftale med dig. F.eks. Kølegel, energiterapi, bindevævs cupping, meridianbane flow, lokal healing, infrarød termisk varmelampe m.fl.


Ansigts-, nakke-, skulder-, arme- og hovedbundsmassage


Ansigtet afspejler og udtrykker alle de følelser vi har. Derfor går vi ofte rundt og spænder i musklerne i ansigtet, hvilket tit sætter sig til spændingshovedpine, spændinger i kæbe, nakke og skuldre, rynker i panden og rundt om øjne og mund.

En god ansigts-, nakke-, arme-, skulder,- og hovedbundsmassage kan ofte løsne op for hovedpine og skuldersmerter. Og desuden glatte mange af vores spændingsrynker ud samt give et friskt og sundere udtryk. Ser vi friske ud, føler vi os også bedre tilpas.

- Vidste du at vi har 97 ansigtsmuskler, og at de danner mere end 7000 udtryk?

Massage af fødder, hænder og hovedbund:
Alt er energi, og det giver energi at der er flow i vores livsenergibaner. Derfor vil en behandling hos VirkVel altid inkludere en grundig massage af fødder, hænder og hovedbund, under massagen. Der er mange zoner og punkter, især på de kropsdele som stimulerer energi flowet i kroppen. Det giver nemlig fordybelse og afspænding i krop og sind. 

Skal det gøre ondt, før det gør godt?


"Mange har oplevelsen af at "massage skal gøre ondt, før det gør’ godt", men sådan hænger det ikke sammen for mig. Faktisk spænder kroppen mere op når det gør meget ondt og trækker tåre. Til gengæld må massage meget gerne gøre ”dejligt ondt” så det er behageligt og fordybende imens. På den måde giver kroppen slip for spændingerne helt naturligt. Det handler om grundighed i massageteknikken. Den teknik benytter jeg, i VirkVel" 

- Citat Lillibeth