Gravid & "Kvinder på Barsel" massage:
VirkVel har investeret i en skøn ”gravid-pude”, hvor der er plads til både mave og (ømme) bryster J Afhængig af mavestørrelse, så kan puden med fordel bruges helt op til 8.-9. måned, samt med fordel i tiden efter fødslen. 

De gravide der allerede har fået gravid-massage, liggende på maven i gravid-puden, fortæller alle at der er god plads til maven, og at den er virkelig dejlig at ligge på. De kan slappe af i lænden og i bækkenet under hele massagen. Specialpris for gravide & kvinder på barsel: ca. 1½ time 500 kr. (rabat 150 kr.)

"Jeg er gravid i uge 25 med tvillinger. Det var super behageligt at ligge på maven i denne graviditetspude. Masser af plads til mave og barm. Det bedste var, at jeg kunne slappe helt af i lænden. Jeg er booket endnu en tid til om 6 uger. Så er du gravid, så giv dig selv den gave at få massage” Sanne, Munke Bjergby, juli 2017

Massage under graviditeten og efter fødslen er dejligt for at opnå velvære og afslapning. Selve massagen er blid, og jeg tager hensyn til mavens størrelse, både i forhold til massageteknik og afslappende liggestillinger. Fx kan massage af ømme baller, hofte, lænd og skuldre give stor smertelindring og velvære. 

Mange gravide har særligt glæde af at få masseret hævede ben, f.eks. ved væskeansamling i fødder og underben, netop fordi massage understøtter og aktiverer vene- og lymfekredsløbet. Når vævsvæsken cirkuleres, kommer der friske forsyninger af ilt og næring til kroppens celler.

Babymassage
Baby nyder at få berøring som massagen jo er, og det gavner virkelig deres sanser. Du kan booke en tid i klinikken, hvor du selv kan lære at give din baby massage, Specialpris, lær babymassage, 1 time 400 kr. (rabat 100 kr) eller hvis du ønsker at jeg giver din baby massage. Specialpris, babymassage: 40 min 300 kr. (rabat 100 kr.).  

Du kan også foreslå din mødregruppe at jeg kommer ud til jer med 1½ timers "baby sansestimulation og massage". Pris 800 kr. inkl. transport i Sorø Kommune.

Det kan være hjemme hos en af jer mødre fra gruppen, eller i mødelokalet i Energiens Hus, på Energivej 3, 4180 Sorø. Bedst deltagerantal er min. 4 og max 8 mødre med baby J

"Det var dejligt at du kom, og tak for alle de gode øvelser og massage.Det er et super godt koncept, hold fast i det der med koncentrationen og skolestart. Dine øvelser styrker de forudsætninger allerede fra baby" Katja, Sorø 2017,
(jeg var på besøg hjemme hos mødregruppe)