Fysiurgisk massage
Fysiurgisk massage er den klassiske massageform hvor der arbejdes grundigt med at bearbejde musklerne, massere og strække kroppen ud fra dennes anatomi og fysiologi. Hvert greb retter sig mod en konkret anatomisk struktur, som også fysioterapeuter benytter.

Ordet "fysiurgi" handler om at afhjælpe lidelser i bevægeapparatet, det vil sige de muskler, led og knogler vi bevæger os med. Ordet "massage" kommer fra arabisk mass/mas'h, der betyder at klemme/ presse blidt, eller fra græsk massein, der betyder at ælte og klemme.

Hver muskel masseres fra dens udspring til dens tilhæftning, hvilket medfører øget blodgennemstrømning. Massagen giver velvære og er en behagelig oplevelse.  

Når du har fysisk smerte i kroppen,
påvirker det din trivsel og dit humør

Derfor tilbyder VirkVel fysiurgisk kropsmassage

Lillibeth Bjørklund
Lægeeksamineret fysiurgisk massør
Læge- og fysioterapeuteksamineret massør
 

Nyder selv en dejlig massage og zoneterapi:
Jeg har selv glæde af 1½ times dejlig fys. velværemassage hver 6. uge,
og en skøn zoneterapi flere gange om året. 

*

"Jeg lægger stor vægt på, at du oplever en forskel i din krop efter en god kropsmassage. Det er både når du har akutte spændinger, ubehag eller blot ønsker en afslappende velværemassage. Massage må ikke gøre ondt, den skal gøre godt. Det kræver tålmodighed og grundighed, hvorfor jeg anbefaler min. 1 times massage. Det skal føles behageligt både under og efter behandlingen."